Garantie

garantie

V.    Welke garantie levert  www.vervanghetzelf.be op bestellingen via deze webshop?
A.    U heeft standaard 2 jaar carry-in garantie, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld bij het artikel.
    
V.    Wat is carry-in garantie?
A.    Carry-in garantie wil zeggen dat de klant verantwoordelijk is voor het transport van en naar www.vervanghetzelf.be voor de reparatie van een defect product.
    
V.    Hoe werkt de garantieafhandeling?
A.    U kunt online een retour formulier invullen op: https://www.vervanghetzelf.be/eshop/index.php?route=account/return/add
       Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen. Zorg voor een duidelijke klachtomschrijving.
    
V.    Hoe moet ik het product verpakken?
A.    Stuur het product altijd goed verpakt op. Als je originele verpakking nog hebt is dat handig. Zorg er in ieder geval voor dat het product tijdens het transport niet verder kan beschadigen.
    
V.    Hoe en wat moet ik opsturen?
A.    Doe bij het product altijd een print van de RMA aanvraag EN een kopie van de factuur. Vermeld op het pakket altijd een afzenderadres en ons RMA adres. Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is anders kan het geweigerd worden.
    
V.    Waar moet ik het defecte product naar toe sturen?
A.    Het adres is:
     C. Vanstechelman
     Ossebilkstraat 2
     8211 ZEDELGEM
     Belgie
    
V.    Hoe lang duurt het voordat ik mijn product terug heb?
A.    Wij streven ernaar om alle producten binnen 15 werkdagen weer bij je terug te bezorgen. Dit lukt vaak maar helaas niet altijd.    
    
V.    Mijn product was defect en is omgeruild hoelang heb ik nu garantie?
A.    De garantie van het oorspronkelijke product loopt door op het vervangende artikel. Je hebt dus in totaal na de factuurdatum 2 jaar garantie, tenzij de artikelbeschrijving uitdrukkelijk een kortere garantieperiode vermelde.
    
V.    Kan ik tegen bijbetaling een duurder product kopen?
A.    Aangezien wij niet een gerepareerd product met kortere garantie als nieuw willen verkopen, is dit helaas niet mogelijk.